Skúsenosti

Inšpirujte sa pred nákupom skúsenosťami a názormi ľudí, ktorí výživové doplnky STARLIFE a biokozmetiku SALOOS vyskúšali pred vami. Chcete naopak vy byť inšpiráciou pre ostatných? Máte vlastnú skúsenosť s našimi výživovými doplnkami alebo biokozmetikou, o ktorú by ste sa chceli podeliť s ostatnými. Napíšte nám!

Vložiť príspevok do Knihy návštev

Správa

Kontrolný kód

i

* (Povinné)

Otília 3.4.2017 00:00:00

Dobrý deň, Pani Feriančíková chcem sa Vám veľmi pekne poďakovať za rady a produkty ktoré ste mi ponúkli, môžem povedať že aj po tak krátkom čase sa moje problémy začali riešiť a liečiť. Po tých piatich vytrhnutých zuboch v priebehu piatich mesiacov som si užila bolesti a nespavosti naozaj dosť a strata hmotnosti 10 kg sa podpísala na mojom zdraví. Po užití Noni môžem povedať že už spím celú noc, moje PH v moči sa upravilo a už som aj pribrala na váhe 3 kg.

Terézia 7.7.2016 00:00:00

Pani 50-ročná mala zdravotné problémy s dolnými končatinami. Veľké opuchy a bolesti, že nemohla v noci spať. Po užívaní výživových doplnkov ANATOMAX 1-0-1, MULTI STAR 0-0-15 ml a CELL GUARD STAR 1-0-1 má po problémoch. Po 14-tich dňoch zmizli opuchy a zmiernili sa bolesti, po mesiaci užívania už môže kľudne spať a chodiť. Veľmi ďakuje za vynikajúce produkty!

Mária 18.5.2016 00:00:00

Noni Gold Star mi po dlhých rokoch pomohol znížiť hladinu cukru i cholesterolu v krvi. Som s ním veľmi spokojná a objednávam si ďalšie balenie.

Ivana 27.12.2015 00:00:00

Chcem sa poďakovať za výživové doplnky STARLIFE. Vďaka nim naša 8-ročná dcérka užívala antibiotiká od narodenia iba raz. Má pevný imunitný systém...pomohli nám aj v dobe nechutenstva a hyperaktivity počas návštevy škôlky, ktorých príčinou boli parazity. Dcérka vtedy užívala dvojmesačnú kúru s prípravkom Anti-parasite a prípravkom Aloe Vera. Po využívaní problémy ihneď ustúpili. Pri problémoch s herpesom sme užívali prípravok Colostrum Star. Pri prvých náznakoch nachladnutia, či kašla sme nasadili Immunity Star. Pri zvýšenej teplote alebo zápale hrdla Cordyceps Star, ktorý je prírodným antibiotikom. Ešte raz vám posielam jedno veľké ďakujem...

Mariana dojcar 28.7.2015 00:00:00

Zdravie je najdolezitejsie to sa neda kupit no ked pomozu tieto uzasne produkty tak sa to oplati kupit a vyskusat.

Predvoľby súkromia
Cookies používame na zlepšenie vašej návštevy tejto webovej stránky, analýzu jej výkonnosti a zhromažďovanie údajov o jej používaní. Na tento účel môžeme použiť nástroje a služby tretích strán a zhromaždené údaje sa môžu preniesť k partnerom v EÚ, USA alebo iných krajinách. Kliknutím na „Prijať všetky cookies“ vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním. Nižšie môžete nájsť podrobné informácie alebo upraviť svoje preferencie.

Zásady ochrany osobných údajov

Ukázať podrobnosti
Táto stránka je chránená programom reCAPTCHA a spoločnosťou Google. Platia Pravidlá ochrany osobných údajov a Zmluvné podmienky.

Prihlásenie