Skúsenosti

Inšpirujte sa pred nákupom skúsenosťami a názormi ľudí, ktorí výživové doplnky STARLIFE a biokozmetiku SALOOS vyskúšali pred vami. Chcete naopak vy byť inšpiráciou pre ostatných? Máte vlastnú skúsenosť s našimi výživovými doplnkami alebo biokozmetikou, o ktorú by ste sa chceli podeliť s ostatnými. Napíšte nám!

Vložiť príspevok do Knihy návštev

Správa

Kontrolný kód

i

* (Povinné)

Ilona Verná 7.6.2020 15:09:35

Teta mala problémy s bolesťami kĺbov, po odporučení p. Feriančikovej sme jej dávali výživový doplnok Arthrimax z firmy Starlife spolu s vápnikom. Po mesiaci bolesti ustúpili. V užívaní pokračuje ďalej. Ďakujeme za rady i doplnky Starlife.

Robert Šmidt 23.9.2019 09:28:38

Už viac rokov pravidelne objednávam Váš produkt Saww Palmetto a som spokojný. Nech sa Vám darí!

Zuzana Ilešová 24.7.2019 19:49:19

Veľmi ďakujem za prípravok Fucoidan Star, vďaka ktorému mi po 3 týždňoch zmizla cysta na močovom mechúre. Tento prípravok pomohol aj môjmu známemu, ktorý sa vďaka nemu vyliečil z onkologického ochorenia pľúc. Je to naozaj vynikajúci doplnok výživy, ešte raz veľká vďaka.

Ivana Mazureková 2.7.2019 18:57:37

Mala som už niektoré výživ. doplnky Starlife a nedám na ne dopustiť. Na trávenie beriem pravidelne, lebo mám celiakiu.

Emília Strapeková 21.5.2019 18:06:25

Manžel trpel neutíchajúcim kašľom, ktorého sa nevedel zbaviť, po využívaní prípravku Cordyceps Star sa kašeľ stratil. Ďakujeme za pomoc.

Predvoľby súkromia
Cookies používame na zlepšenie vašej návštevy tejto webovej stránky, analýzu jej výkonnosti a zhromažďovanie údajov o jej používaní. Na tento účel môžeme použiť nástroje a služby tretích strán a zhromaždené údaje sa môžu preniesť k partnerom v EÚ, USA alebo iných krajinách. Kliknutím na „Prijať všetky cookies“ vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním. Nižšie môžete nájsť podrobné informácie alebo upraviť svoje preferencie.

Zásady ochrany osobných údajov

Ukázať podrobnosti
Táto stránka je chránená programom reCAPTCHA a spoločnosťou Google. Platia Pravidlá ochrany osobných údajov a Zmluvné podmienky.

Prihlásenie